Benny 

Benny er vores nyeste pony på elevskolen. Han er ca. 135 høj. Han er altid frisk på en ridetur og er god til både begyndere og øvede.  Han er god til at springe. Han er nem og styrbar på tur. Han er altid glad og giver et frisk vrinsk fra vinduet når man kommer.  Og kan man ikke huske hvem han er, så er det ham med skægget 🙂

Buster

Buster er vores nyeste hest i elevskolen. Han er ca. 160 høj. Han går fint rundt og bøjer nakken. Buster kan rides til og med LA4 dressur. Han er meget ridelig og kan rides af både nybegyndere og øvede. En rigtig god lærehest.    Buster er opmærksom og kan blive let forskrækket og hoppe til siden, men han løber ikke nogen steder.

Chanel 

Chanel er en lille hest, som måler ca. 152 cm. Hvis du har lysten til at springe er hun rigtig god til dette og du vil kunne lære en masse. Hun er samtidig super god til dressur og du vil kunne komme langt på hende. Hun er til den let øvede rytter. Hun kan gå LA dressur og springer nemt ca. 90 cm. Hun er sød og omgængelig og er glad for masser af omsorg og kærlighed.

Sydbanks Felix 

Felix er en lille hest. Han er god til både dressur og spring. Han kan gå LA dressur og han springer nemt baner på ca 90 cm. Felix kan godt blive lidt forskrækket over pludselige ting, men bliver ikke vild. Han elsker masser af kys, kærlighed og gulerødder 🙂 

Fjolle 

Fjolle er en sød og talentfuld Fjordhest på 145 cm. Han giver en god tur til nybegyndere såvel som øvede. Øvede ryttere kan lære meget på ham. Han er en herre, der har sin egen mening om tingene og han bruges  i såvel elevafdelingen som til handicapridning. Han kan gå LA dressur og så er han rigtig god til at springe. Han springer ca 70cm.

Klaus 

Klaus er en kat. 1. pony. Han er meget sød og omgængelig. Han er god for både nybegyndere og øvede ryttere.

Klaus er meget nem at ride og få til biddet. Han springer med glæde baner på 70 cm.

Lucas 

Lucas er en kat. 2 pony. Han er rideskolens alderspræsident på 28 år.
Han er en frisk pony, som elsker at blive hygget om. Lucas er både god til nybegyndere og øvede ryttere. Lucas er rigtig god i dressuren, og han kan rides til ca LB. 

Lucas springer med glæde. Men grundet alderen bruges han kun begrænset til dette og kun små spring.

Mads 

Mads er en sød og omgængelig Fjordhest. Han er altid frisk på en ridetur og elsker godbidder. 

Han kan gå en LB dressur. Han kan godt lide små spring i ny og næ. Han er sød på tur og bliver aldrig bange.